Don't Miss
Home / Tag Archives: заплашување

Tag Archives: заплашување

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ во нивно време ги заплашуваше граѓаните, сега владее ред и закон

-Од СДСМ уште еднаш покажуваат дека се замрзнати во минатото, во едно друго време на безредие, на владеење на криминалот и сивата економија, наместо правната држава. Времето на Црвенковски и неговите полициски функционери кога малкумината кои беа блиски до нивната ...

Read More »