Home / Tag Archives: затворот

Tag Archives: затворот

По пет години обвинетите на Моснтрум на слобода

Откако Врховниот суд предмалку објави дека го укинува притворот на четворицата обвинети во случајот „Монструм“, прв на слобода по пет години се очекува да излезе Сами Љута, кој се наоѓа во истражниот затвор Скопје. Процедурата, според адвокатите може да се ...

Read More »