Don't Miss
Home / Tag Archives: збор години

Tag Archives: збор години

Барање за одземање имунитетот на тројца пратеници

Во Собранието стигнало барање од судот за укинување на пратеничкиот имунитет за пратениците Сашо Василевски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски. Барањето потпишано од судијата Ненад Савески како судија на претходна постапка е адресирано до претседателот на Собранието, Талат Џафери. Тројцата ...

Read More »