Home / Tag Archives: зедници

Tag Archives: зедници

Втора сесија на Форумот на заедниците во Новаци

Во Новаци, денеска се одржа втората сесија на Форумот на заедниците , од вкупно 6, колку што треба да се одржат во рамките на овој проект. На Форумот, граѓаните на Новаци, поделени во девет работни групи ги искажуваа своите видувања ...

Read More »