Home / Tag Archives: земјава

Tag Archives: земјава

OБСЕ: Изборите регуларни

Набљудувачите на ОБСЕ/ОДИХР не забележаа никакво насилство и нерегуларности и доколку некоја партија има докази за прекршување на Изборниот законик, таа има правен систем на располагање како и механизмите на Државната изборна комисија за да ги оспори изборите, изјави денеска ...

Read More »