Don't Miss
Home / Tag Archives: желба. Србија

Tag Archives: желба. Србија

Вучиќ нема да бегам како Груевски

Ќе бидам со својот народ се додека сум негов избор, а потоа ќе живеам во својата земја, бидејќи друга немам. Никогаш нема да заминам од државата и нема да го видите „случајот Груевски“ или нешто слично, изјави српскиот претседател Александар ...

Read More »