Don't Miss
Home / Tag Archives: Зоран Божиновски

Tag Archives: Зоран Божиновски

Зоран Божинвски пуштен од притвор

Новинарот Зоран Божиновски денеска излегува од притвор во затворот во Шутка, потврдија  од Кривичниот суд. „Судечкиот судија на денешниот главен претрес донесе одлука со која предлогот на обвинителот се уважува и мерката притвор се укинува, а согласно предлогот се определуваат ...

Read More »

Повик за ослободување од притвор на Божиновски

Здружението на новинари на Македонија инсистира новинарот Зоран Божиновски да се пушти од притвор и да му се овозможи да се брани од слобода. Го повикуваме обвинителот Златко Биковски да го повлече барањето за притвор, а судијата Ленка Давиткова веднаш ...

Read More »