Don't Miss
Home / Uncategorized / ЈП Водовод: Рационално користење на водата

ЈП Водовод: Рационално користење на водата

Поради високите температури и  зголемената потрошувачка на вода, се известуваат граѓаните на Општина  Битола рационално да ја користат водата.

          ЈКП “Водовод“ Битола  ќе врши дополнителни контроли за утврдување на евентуална  злоупотреба од енормната потрошувачка на вода за пиење од страна на несовесни потрошувачи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*