Home / Uncategorized / 35 кандидати за локален лидер на ВМРО ДПМНЕ

35 кандидати за локален лидер на ВМРО ДПМНЕ

На конкурсот на партијата за избор на координатор на ВМРО ДПМНЕ Битола се пријавиле 35 кандидати дознава порталот на Битолски весник.

Мегу пријавените кандидати се: актуелниот координатор, Борче Димитровски, екс директорот на Нискоградба, Кире Крстевски, советникот Иванчо Тошевски, екс советникот Пеце Милевски, екс диремторот на Нафтовод Николче Котевски.

Сите тие деновиве биле на првото интервју во партијата.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*