Home / Uncategorized / Битолчанец убиен во неговиот дом во Австралија

Битолчанец убиен во неговиот дом во Австралија

Триесет и шестгодишниот битолчанец Дејан Димитровски е убиен во неговиот дом во Перт, западна Австралија.

Како што пренесуваат австралиските медиуми, Димитровски е брат на Наталија која во 2012 година ја поли со бензин и ја запали Дана Вулин, по што беше осудена на 17 години затвор.

Австралиските медиуми јавуваат дека полицијата се уште трага по убијците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*