Home / Uncategorized / Бошњаковски нов портпарол на Владата

Бошњаковски нов портпарол на Владата

Миле Бошњаковски е новиот портпарол на Владата. Оваа одлука е донесена на денешната владина седница.

Бошњаковски е поранешен новинар во повеќе медиуми, беше дел од тимот за односи со јавност во Т Мобиле и работеше во компанија за односи со јавност и комуникации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*