Home / Култура / Бугарскиот конзул лобист на ФК Пелистер

Бугарскиот конзул лобист на ФК Пелистер

Во наредниот период Пелистер може да се случи да биде филијала на фубалскиот клуб ЦСК од Бугарија.

Ваков договор деновиве постигна раководството на Пелистер со бугарскиот конзул.

Првото засилување од овој договор би требало да биде фудбалерот Пламен Јанков

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*