Home / Uncategorized / Хакиран сајтот на Битолски весник

Хакиран сајтот на Битолски весник

Сајтот на Битолски весник веке два дена е блокиран. Веке два дена Битолски весник не може да ги постора своите текстови. Битолски весник ги презема сите чекори да утвди кој го блокира сајтот. Да се надеваме дека во најсоро време сајтот ке биде одблокиран и Битолски весник ке може непречено да ги постира своите текстови

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*