Home / Uncategorized / Филип Петровски “архивиран “ од Архивот

Филип Петровски “архивиран “ од Архивот

Откако владата денеска на седница го разреши Филип Петровски, досегашниот директор на Државниот архив, на негово место го постави Кирил Петров.

На истата владина седница беше разрешен и Лука Кржаловски, директор на Службен весник, а на негово место седнува Мартин Костовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*