Home / Uncategorized / Ја спукаа Апасиев и Павле Богоевски: Сороспијо една!

Ја спукаа Апасиев и Павле Богоевски: Сороспијо една!

Вечерва на телевизија Телма се одвиваше жестока дебата меѓу пратеникот Павле Богоевски и Димитар Апасиев од Левица. Во еден момент Богоевски рече дека Апасиев станал професор во време на режимот на ВМРО-ДПМНЕ, на што тој жестоко реагираше.

-Дали ми рече дека сум станал професор во време на режимот? Сороспијо една! Знаеш ли дека бев студент со 10.00 просек. За мојата позиција аплицираа 13 луѓе и јас бев избран, реплицираше Апасиев.

Тој го обвини Богоевски дека се однесува лицемерно и дека новата власт продолжила да се однесува како претходната на ВМРО-ДПМНЕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*