Home / Uncategorized / Ќе се асфалтира патот Битола-Крклино

Ќе се асфалтира патот Битола-Крклино

Поради градежни работи на регионалниот пат од село Крклино до Битола сообраќајот на овој патен правец во наредните 30 дена ќе се одвива по една коловозна лента.

На самото место ќе биде поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*