Home / Uncategorized / Маја Андоновска директорка на Центарот за култура

Маја Андоновска директорка на Центарот за култура

Маја Андоновска Илијевски е нов директор на Центарот за култура во Битола.

Маја Андоновска е актерка на НТБ.

Таа беше избрана на објавениот конкурс. Маја Андоновска Илијевски доаѓа на местото на Зоран Димовски кој досега ја извршуваше функцијата вд директор на Центарот за култура во Битола .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*