Don't Miss
Home / Uncategorized / Министерот Јанакиески вечерва во Битола – состанок на Координативното тело за справување со кризи

Министерот Јанакиески вечерва во Битола – состанок на Координативното тело за справување со кризи

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески вечерва во Битола ќе оддржи состанок на Координативното тело за справување со кризи.

На  состанокот покрај министерот ќе присуствуваат и градоначалниците од Пелагонискиот регион како и надлежните институции.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*