Home / Uncategorized / Шекеринска: Максимална поддршка за Наташа како градоначалник на Битола

Шекеринска: Максимална поддршка за Наташа како градоначалник на Битола

На претходните избори Битола го одлучи победникот. Убедена сум дека на овие локални избори Битола повторно ќе да даде шанса за живот во Битола, живот во Македонија. Како влада ќе даваме поддршка на секоја општина која работи вредно и упорно да ги решава проблемите на граѓаните. Убедена сум дека по овие локални избори, после долго време Битола ќе биде таква општина. Општина која гради со план, општина која дава приоритет на главните проблеми, а не на потребите на неколкумина моќници. Затоа нашата поддршка ќе ја има и општината Битола, нашата поддршка ќе ја има Наташа како градоначалник затоа што сум убедена дека таа ја добива довербата на граѓаните и гласачите од Битола-порача денеска од Битола, Радмила Шекеринска, министерка за одбрана,  и вицепремиер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*