Home / Uncategorized / Митинг на ВМРО ДПМНЕ во Новаци и Битола

Митинг на ВМРО ДПМНЕ во Новаци и Битола

Вечерва ВМРО ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Новаци и Битола, на кои  ќе ги промовира кандидатите за градоначалници на овие две општини, Лазар Котевски за Новаци и Зоран Илиоски за Битола.

Во Новаци митингот почнува во 18 часот, а во Битола ќе се  одржи на плоштадот Магнолија со почеток во 20.30 часот.

На митингот  Во Битола ќе зборува лидерот на партијата Никола Греувски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*