Don't Miss
Home / Uncategorized / Нова стратегија за европски пари

Нова стратегија за европски пари

Македонија недоволно ги користи европските пари.

Процедурите за искористеност на ИПА фондовите заглавени во неинформираност и слаби проекти кои не  добиваат  зелено светло од Европа.

Владата подготвува нова стратегија со која ќе се прават квалитетни проекти за добивање на странска  финансиска поддршка.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*