Home / Вести / Од утре полициски час во Македонија

Од утре полициски час во Македонија

Владата на Македонија вечерва донесе одлука за воведување на полициски час.

Полицискиот час ке трае од утре од 21 до 06 часот наредниот ден

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*