Home / Uncategorized / Официјално. Наташа Петровска кандидат на СДСМ за градоначалничка

Официјално. Наташа Петровска кандидат на СДСМ за градоначалничка

И официјално Наташа Петровска е кандидат на СДСМ за градоначалничка на престојните локални избори на Битола.

Наташа Петровска е изборот на СДСМ од 12 кандидати колку што конкурираа за градоначални(ч)ка на партијата.

Според извори од партиајата Наташа Петровска имала највисок рејтинг на анкетите.

Петровска која е професор, е и актуелен советник на СДСМ во Советот на општина Битола и координатор на советничката група.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*