Home / Uncategorized / Полицијата пред станот на Груевски

Полицијата пред станот на Груевски

Единицата за потраги, со асистенција на тим од Единицата за брзо распоредување ЕБР, и единицата “алфа” во моментот тропаат на вратата на Никола Груевски, во домот на Бихачка.

Ова следува откако судот од петок не можеше да го пронајде Груевски за да му го достави решението после кое треба веднаш да се јави на издржување на затворската казна.

Доцна попладнево МВР распиша потерница по која и официјално Груевски стана бегалец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*