Home / Вести / Помош од Кина за Србија во опрема и стручњаци

Помош од Кина за Србија во опрема и стручњаци

Вечерва на београдскиот аеродром “Никола Тесла“ со специјален лет на “ Ер Србија “ стигна помо ш во медицинска опрема.

Со специјалниот лет од Кина допатуваа и неколку лекари стручњаци кои кои учествуваа во лекувањето на заразените во градот Вухан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*