Home / Uncategorized / Потврдена кандидатурата на Пендаровски

Потврдена кандидатурата на Пендаровски

Со 712 гласови „за“ од вкупно 783 гласови, делегатите на СДСМ го потврдија изборот на Стево Пендаровски за претседателските кандидат на својата партија.

Во своето обраќање, Пендаровски порача дека на петти мај немаат друга алтернатива, освен победа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*