Don't Miss
Home / Uncategorized / Предлог:Република Илинденска Македонија

Предлог:Република Илинденска Македонија

Република Илинденска Македонија“ е нов предлог за името кое според дипломатски извори е понудено од македонска страна во преговорите.

Според изворите на порталот, овој предлог, како и претходните, би бил за севкупна упореба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*