Don't Miss
Home / Uncategorized / Премиерот Заев денеска во Битола

Премиерот Заев денеска во Битола

Премиерот Зоран Заев, придружуван од вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, денеска  ќе престојува во работна посета во Битола.

Според програмата премиерот Заев во 11 .30 часот ќе ја посети градоначалничката Наташа Петровска а потоа ке има средба со претставниците на бизнис-секторот од битолскиот регион на кој ќе ги презентираат мерките за поддршка на мали и средни претпријатија од третиот столб, како и новата мерка за поддршка на пораст на платите до 18.000 денари во трудинтензивни дејност

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*