Home / Вести / Продолжен полицискиот час за викендот

Продолжен полицискиот час за викендот

Од Владата информираат дека се зголемува полицискиот час за време на викендот.

-Со цел уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд.

Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот!

Остануваат на сила и сите други претходно донесени забрани, велат од Владата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*