Home / Uncategorized / Протест со тишина за правда

Протест со тишина за правда

Од Собранието предмалку тргна „Маршот за правда“ кој го организира СДСМ.  На чело на маршот е партискиот лидер и претендент за премиер, Зоран Заев. До него се неговите сопартијци.

Оние кои се првиот ред држат платно на кое пишува „Чекориме за правда“, а интересно е што нема никакви скандирања и учесниците на маршот се движат во тишина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*