Home / Вести / РЕК “ Битола “ ќе дезинфицира во Нова Битола

РЕК “ Битола “ ќе дезинфицира во Нова Битола

Вклучувајки се во акцијата за дезинфекција на градот и станбените единици стручните служби на РЕК “ Битола “ денеска ќе дезинфецираат во Нова Битола.

На почетокот на акцијата која е закажана за 10 часот ке присуствува и првиот човек на АД ЕСМ, Васко Ковачевски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*