Home / Култура / Репертоар на Народен театар Битола од 16 до 22 февруари

Репертоар на Народен театар Битола од 16 до 22 февруари

На сцената на Битолскиот народен театар од 16-ти до 22-ри февруари можете да ги погледнете следниве претстави:

16.02.2015 (понеделник) 19.30 часот „Иванов“ автор: А.П.Чехов режија: Александар Баргман

17.02.2015 (вторник) 19.30 часот „Иванов“ автор: А.П.Чехов режија: Александар Баргман

18.02.2015 (среда) 19.30 часот „Кокошка “ автор:Николај Кољада режија: Марјан Ѓоргиевски

19.02.2015 (четврток) 19.30 часот „Кокошка “ автор:Николај Кољада режија: Марјан Ѓоргиевски

20.02.2015 (петок) 19.30 часот „Каренина made in Macedonia“ автор: Венко Андоновски режија: Дејан Пројковски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*