Home / Uncategorized / Самоубиство во Битола

Самоубиство во Битола

Денеска, нешто по 10 часот во Битола, во зградата на поранешен ЈАТ, на улица “Борис Кидрич” се случи самоубиство. Според зборовите на очевидци станува збор за самоубиство на жена, која наводно скокнала од зградата и починала на самото место.  Идентитетот на жената засега не е утврден.
Инаку во СВР Битола го потврдија самоубиството, но бидејќи увидните екипи сеуште не се имаа(т) вратено од увидот и тие не можеа да ни го потврдат идентитетот на жената, како ни причините поради кои таа посегнала по својот живот.

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*