Home / Uncategorized / Се чешла работењето на Талески

Се чешла работењето на Талески

Работењето на екс градоначалникот Владимир Талески е предмет на детално чешлање.

Според извори на порталот на Битолски весник деновиве интензивно се испитува работењето на поранешниот градоначалник Владимир Талески.

Иако засега е сеуште рано да се предвиди до  кога ќе трае ревизијата сепак според извори на Битолски весник за кусо време битолсата јавност ќе биде информирана за работењето на Талески и во каква состојба се наоѓа општинската каса.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*