Home / Uncategorized / Седницата на Советот презакажана за понеделник

Седницата на Советот презакажана за понеделник

Седницата на Советот на која требаше да се изгласа Одлуаката за одржување на референдум против Стратегијата на бегалците, која беше закажана за утре, 1 септември, е презакажана за понеделник 4 септември.

Од општината нема информации  кои се причините за одлагање на седницата на Советот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*