Home / Uncategorized / Скопска Пивара ќе донира фитнес рекреативен центар и паркиралиште за велосипеди

Скопска Пивара ќе донира фитнес рекреативен центар и паркиралиште за велосипеди

Скопска Пивара деновиве испрати понуда до Општина Битола да донира спортско рекреативен парк со фитнес справи на површина од 120 м2 на локација која ке ја одреди општината Битола.

Воедно Скопска Пивара предложи да донира и паркиралиште за велосипеди.

Овие предлози за донација деновиве и се испратени на Општната Битола и за нив ќе стане збор на следната седница на Советот која е закажана за вторник, 22 мај

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*