Home / Uncategorized / Собранието продолжува со работа

Собранието продолжува со работа

Собранието на Република Македонија од денеска почнува со работа по годишниот одмор што пратениците го користеа од 18-ти месецов.

Според информациите објавени на веб страницата на Собранието, за денеска се закажани седници на Комисијата за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање. На дневен ред се извештаите за работата на Управата за безбедност и контраразузнавање за 2016 година и на Агенцијата за разузнавање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*