Home / Tag Archives: кино

Tag Archives: кино

Во 3Д киното богата филмска понуда

Во  редовниот репертоар на 3Д киното на Центарот за култура- Битола љубителите на   филмската уметност имаат можност  да ги проследат најновите европски и светски  филмски наслови во затоплена сала. Студеното време е одлична можност за посетителите да го проследат  документарецот ...

Read More »

Битолчани масовно на кино

Преполна беше големата сала во Центарот за култура на премиерата на најпопуларниот серијал “Брзи и бесни“. Деновиве, битолчани имаа можност да уживаат во премиерата на седмото поглавје од најпопуларниот серијал на светот „Брзи и бесни” во режија на James Wan. ...

Read More »

Попуст на проекцијата на “Нинџа желки“ во 3Д киното

Од 3Д киното при Центарот за култура информираат дека на радост на најмладите,  проекцијата на “Нинџа желки“ ќе биде со голем попуст. Омилените ликови од детсвото “Нинџа желки“ само на 22.11.2014 (сабота) во 12.00 часот  3Д проекција со цена на ...

Read More »

Филмот “Глуп и поглуп 2“ во 3 Д киното Битола

За сите обожаватели на филмот, во најсовременото 3 Д кино на Центарот за култура– Битола ќе биде емитувана како што најавуваат светската премиера на филмот “ Глуп и поглуп 2 “, веќе од овој четврток од 20.00 часот . Побрзајте  ...

Read More »

Од втори до 10 октомври ревија на европски филмови

За вистинските љубители на филмот од трети до 10 октомври во 3 Д- киното на Центарот за култура ќе се одржи “Ревија на европски филмови“. Во продолжение на текстот и термините за проекциите на најновите изданија од европската филмска уметност. ...

Read More »