Don't Miss
Home / Култура / Филмот “Глуп и поглуп 2“ во 3 Д киното Битола

Филмот “Глуп и поглуп 2“ во 3 Д киното Битола

За сите обожаватели на филмот, во најсовременото 3 Д кино на Центарот за култура– Битола ќе биде емитувана како што најавуваат светската премиера на филмот “ Глуп и поглуп 2 “, веќе од овој четврток од 20.00 часот .

Побрзајте  и набавете билети на билетарницата на 3Д кино Битола!

Се гледаме на кино!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*