Home / Култура / Од втори до 10 октомври ревија на европски филмови

Од втори до 10 октомври ревија на европски филмови

За вистинските љубители на филмот од трети до 10 октомври во 3 Д- киното на Центарот за култура ќе се одржи “Ревија на европски филмови“.

Во продолжение на текстот и термините за проекциите на најновите изданија од европската филмска уметност.

03.10. ПО РЕД НА ИСЧЕЗНУВАЊЕ во 22.30 часот
04.10. НИЕ СМЕ НАЈДОБРОТО во 22.30 часот
05.10. ТОМ НА ФАРМА во 22.30 часот
06.10. МАКОНДО во 22.30 часот
07.10. КОГА ЌЕ СЕ СПУШТИ НОЌ НАД БУКУРЕШТ во 22.30 часот
08.10. СРЦЕ НА ЛАВ во 22.30 часот
09.10. ШТО СМЕ МУ ЗГРЕШИЛЕ НА БОГА во 22.00 часот
10.10. ОБЛАЦИТЕ НАД СИЛС МАРИЈА во 22.00 часот

Влезници по цена од само 100 денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*