Don't Miss
Home / Tag Archives: најуспешни

Tag Archives: најуспешни

Битолски весник подготвува спектакуларен избор

Битолски весник кој по 21 пат ја организира Манифестацијата “ Избираме најуспешни битолчани 2019 “ и за време на празниците интензивно работи на подготвките на Манифестацијата. Деновиве е склучен договор со професионална агенција која ќе се погрижи со музичките групи ...

Read More »

Стартува акцијата “Избираме најуспешни битолчани 2019”

                    Со завршувањето на Старата 2019  и доаѓањето на Новата 2020 година, Битолски весник ја почна  традиционалната акција “ Избираме најуспешни битолчани 2019”           Веќе во овој број го објавуваме првиот  гласачки купон преку кој нашите читатели ќе можат ...

Read More »

“Вавилон“ (веќе) распродаден

Акција на Битолски весник”Избор на најуспешни битолчани за 2017”. И покрај тоа што до Изборот на најуспешни битолчани за 2017 година остануваат уште 16 дена веќе уште од сега можеме да кажеме дека што се однесува до нас, како организатори, ...

Read More »

Стартува манифестацијата “Избираме најуспешни битолчани“

Со крајот на старата 2016 година, Битолски весник стартува со подготовките за организирање на традиционалната манифестација “Избираме најуспешни битолчани“, која ќе се одржи по 18. пат. Со одржувањето на 18-та по ред, традиционална манифестација “Избираме најуспешни битолчани“, оваа манифестација, за ...

Read More »

Одбројувањето за Најуспешните започна

До традиционалниот избор на најуспешните битолчани за 2014 година, што веќе 16 години по ред го организира редакцијата на Битолски весник остануваат само уште девет  дена, а до среда, 25 февруари, кога истекува последниот ден за гласање останува уште само ...

Read More »

Стартува пријавувањето за Изборот на најуспешни битолчани за 2014 година

Со испраќањето на старата 2014 и дочекот на новата 2015 година Битолски весник ги започна подготовките за организирање на традиционалната акција на Весникот “Избираме најуспешни битолчани за 2014 година”. Како и во изминатите 15 години, така и во оваа 16 ...

Read More »