Home / Tag Archives: простори

Tag Archives: простори

Битола доби 17 хуманитарни паркинг простори

Битола доби 17 хуманитарни паркинг простори на улиците „Цар Самоил“ и „Борка Левата“. Паричните средства што ќе се собираат од овие паркинг места, ќе бидат наменети за ранливата категорија на граѓани. Овој хуман гест е по иницијатива на советниците од ...

Read More »

Населбата Козле во Општина Карпош доби шест нови паркинзи

Населбата Козле во Општина Карпош деновиве ќе добие уште шест целосно реконструирани и нови паркинг простори за своите жители. По тој повод, градоначалникот на Општината Стевчо Јакимовски,  даде изјава за средствата за информирање од самото место каде што се изведуваат ...

Read More »