Don't Miss
Home / Култура / Термини за проекциите на филмот “До балчак“

Термини за проекциите на филмот “До балчак“

Македонскиот филм на режисерот Столе Попов “До балчак“ чија премиера беше на Интернационалниот филмски фестивал “Браќа Манаки“ овие дена се прикажува во големата сала на Центарот за култура.

Во продолжение се термините за проекциите на филмот за кој најмногу се зборува- „До балчак”.

Проекции:
Петок 26.09. во 22.00 часот.
Сабота 27.09. во 22.00 часот.
Недела 28.09. во 22.00 часот.

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*