Don't Miss
Home / Uncategorized / Три новородени бебиња во Плодност

Три новородени бебиња во Плодност

Првиот ден во Новата 2018 година донесе голема радост во Болница „Плодност“, затоа што годината започна со доаѓање на свет на три новороденчиња. Првото бебе во Болница „Плодност“, породено во 9.54 часот во Новата 2018 е женско, второто е машко и се роди во 11.10 часот, а третото е повторно женско, кое дојде на свет во  13.45 часот, под раководство на дежурниот тим предводен од доктор Благојче Обедниковски, сестрите и болничарките во неонатолошкото одделение и останатиот дежурен персонал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*