Home / Спорт / Ултиматум на “Чкембарите“: Или дома со зелено бели дресови или бојкот

Ултиматум на “Чкембарите“: Или дома со зелено бели дресови или бојкот

Навивачката група “Члембари “ кои присутвуаа на денешната седница на Советот ја поддржаа Понудата на Еурофарм, но притоа поставија еден ултиматум.

Или новата екипа Еурофарм Пелистер натпреварите во Битола ке ги игра во зелено бели дресови или ке с е соочат со бојкот на натпреварите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*