Home / Uncategorized / ВМРО ДПМНЕ пресече: Лазар Котевски ќе трча за четврт мандат

ВМРО ДПМНЕ пресече: Лазар Котевски ќе трча за четврт мандат

Лазар Котевски, актуелниот градоначалник на Новаци на престојните локални избори ке трча за четврт мандат.

Вака одлучи Извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ на својата последна седница.

Лазар Котевски за свој противкандидат ќе го има актуелниот претседател на Советот на Новаци, Пецо Мицевски, кој откако не доби виза од парријата се кандидира како независен кандидат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*