Home / Tag Archives: Македонија.

Tag Archives: Македонија.

Владата издвои 5 милиони денари за почист воздух

Над 5 милиони, поточно 5.054.762 денари е издвоениот износ за Општина Битола, по реализираниот јавен повик на Програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 година, објавен од страна на Владата на Република Северна Македонија – Генерален секретаријат на 17.05.2019 година. ...

Read More »

ДНО

Со објавувањето на новите снимки од тоа како Орце Камчев го поткупува Боки 13 за да добие слобода во предмет “ Империја “ се гледа дното на кое се наоѓа државата. Ова е дно од кое тешко ќе се извлече ...

Read More »

Ларис Гајсер ја разоткрива бесрамната игра со судбината на македонскиот народ

Новинарот Ларис Гајсер, кој ги објави видео-снимките поврзани со аферата „Рекет“ во италијанскиот весник „Ла Верита“, се постави како заштитник на македонските интереси во борбата против несоодветните постапки на политичарите, во неговата објава на социјалната мрежа „Фејсбук“. – Од 2015 ...

Read More »
error: Content is protected !!