Don't Miss
Home / Tag Archives: 350.000

Tag Archives: 350.000

Украдени 350.000 денари од куќа во Битола

Во неделата, на 26 јуни од ука во биота украдеи се над 350.000 денари. Во информацјата на СВР Битола за овој грабеж се вели: Во периодот од 18.06. до 25.06.2017 година во Битола, на ул.„Милан С.Петрески”, во куќа сопственост на ...

Read More »