Don't Miss
Home / Tag Archives: 4 Номеври

Tag Archives: 4 Номеври

Трајко Огненовски добитник на наградата на Битола за животно дело

Скромно и без голема гламурозност и одржување на скапи музичко – театарски перфоманси, како што практикуваше во изминатите години поранешнотото општинско раководство, предводенод од градоначалникот Владимир Талески,  со одржување на неколку традиционални манифестации, свечена академија  на Советот како и врачување ...

Read More »

Талески му се оддолжи на својот пријател Сашо Огненовски

Последните денови се крена многу прашина околу наградата 4 Номеври за животно дело. По одлуката на Комисијата за доделување на наградата на Трајко Огненовски во текот на изборната кампања, од страна на Општината излегоа со информација дека со доделувањето на ...

Read More »