Home / Tag Archives: бајкинг

Tag Archives: бајкинг

Бајкинг тура „Возејќи по линијата на фронтот на Прва светска војна “ на територијата на општина Новаци

Во рамките на Балканската конференција за активен туризам кој деновиве се одржува во Охрид, во општина Новаци се возеше бајкинг тура  „Ден на авантура”. Градоначалникот Лазар Котевски ги дочека учесниците на оваа велосипедска тура „Возејќи по линијата на фронтот на ...

Read More »